معرفی سرویس جدید رایانش ابری

نظر به نیاز مبرم و رو‌به‌رشد دانشجویان مقاطع مختلف دانشکده به انجام شبیه‌سازی و پردازش داده با قابلیت اطمینان بالا و یا با توان پردازشی بالا، و همچنین در جهت کاهش هزینه‌های خرید و نگهداری منابع پردازشی مانند کامپیوترهای رومیزی موجود در آزمایشگاه‌ها و سایت، دانشکده اخیراً اقدام به خرید تجهیزات و راه‌اندازی یک مرکز‌داده در ابعاد کوچک نموده که می‌تواند تا حدودی پاسخگوی نیاز اساتید محترم و دانشجویان باشد. سرویس یاد شده در مقایسه با کامپیوترهای رومیزی موجود در آزمایشگاه‌ها و سایت دانشکده دارای مزایای زیر است:

·        مدیریت بهینه منابع پردازشی با استفاده از قابلیت مجازی‌سازی

o       کامپیوترهای موجود در آزمایشگاه‌ها و سایت دانشکده در مواقع زیادی بدون استفاده هستند و منابع پردازشی به خوبی مدیریت نمی‌شود و هدر می‌‌رود.

·        هزینه خرید، نگهداری و تعمیرات کمتر

o       از آنجا که منابع به صورت مشترک استفاده می‌شوند، هزینه خرید، نگهداری و تعمیرات کاهش می‌یابد.

·        کاهش مصرف انرژی

o       مدیریت بهینه منابع پردازشی علاوه بر کاهش هزینه خرید و نگهداری کامپیوترهای رومیزی، هزینه برق مصرفی دانشکده را نیز کاهش می‌دهد.

·        قابلیت اطمینان بالا با استفاده از سیستم UPS و سیستم افزونگی RAID

o       در صورت قطع ناگهانی برق، اطلاعات موجود بر روی ماشین‌های مجازی ذخیره می‌شوند و از بین نمی‌روند.

o       مرکز داده دارای سیستم ذخیره اطلاعات از نوع RAID5 بوده و در برابر خرابی هارد‌دیسک‌ها تا حد خوبی مقاوم است.

·        قابلیت پشتیبان‌گیری خودکار به صورت روزانه

o       در صورت نیاز کاربران، از وضعیت ماشین‌های مجازی به صورت روزانه پشتیبان گرفته می‌شود.

·        تعرفه سرویس نسبتاً پایین نسبت به سرویس‌های مشابه در خارج از دانشکده

برای دریافت فرم و تعرفه به وب سایت دانشکده مراجعه شود