حضور ۱۳ دانشگاه ایرانی در میان ۷۵۰ دانشگاه برتر جهان

به گزارش خبرگزاری دانشجویان (ایسنا)، بر اساس آخرین رتبه بندی مؤسسه لایدن ۱۳دانشگاه ایران با بالاترین میزان انتشارات علمی در میان ۷۵۰دانشگاه برتر جهان حضور دارند. نظام رتبه بندی لایدن هر ساله توسط مرکز مطالعات علوم و فناوری (CWTS) دانشگاه لایدن هلند منتشر می‌شود؛ در رتبه بندی اخیر این مؤسسه در سال 2015 دانشگاه صنعتی اصفهان با رتبه جهانی ۴۴۰ (حائز رتبه ۵۱۸درسال ۲۰۱۴) بهترین جایگاه را در میان دانشگاه‌های ایران به خود اختصاص داده است؛ همچنین دانشگاه صنعتی امیرکبیر (حائز رتبه ۴۴2در ۲۰۱۵نسبت به رتبه ۴۶۱در ۲۰۱۴)، و دانشگاه صنعتی شریف (حائز رتبه ۵۰۵در ۲۰۱۵نسبت به رتبه ۵۳۸در ۲۰۱۴) رتبه های دوم و سوم را در بین دانشگاه های ایرانی به خود اختصاص داده اند. حضور دانشگاه‌های ایرانی از سال ۲۰۱۳به بعد در رتبه بندی لایدن که یکی از معتبرترین و علمی‌ترین نظام رتبه بندی دانشگاه‌ها در سطح جهان محسوب می‌شود مؤید رؤیت‌پذیری این دانشگاه‌ها در سطح جهان و نشان دهنده رشد کمّی و کیفی تولیدات علمی و افزایش همکاری‌های علمی این دانشگاه ها است.

علاقمندان برای اطلاع بیشترو آگاهی از جزییات می‌توانند به  وب سایت رتبه‌بندی لایدن مراجعه نمایند.

لینک خبر در خبرگزاری ایسنا:

ارسال کننده خبر: مهندسي کامپيوتر و فن اوري اطلاعات| تاريخ: ۱۳۹۴/۰۳/۲۶